Om oss

Vi är ett ledande profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 10.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Vår utställning

Besök vår utställning
Kom gärna och besök vår stora permanenta utställning som är fylld med profilkläder, give-aways, kampanjprodukter och inte minst julklappar och sommarpresenter.

Vi besöker er
Har du ingen möjlighet att besöka vår utställning kommer vi gärna till er och visar upp våra produkter. Eftersom vårt utbud är stort och spänner över de flesta kategorier, underlättar det för oss om du talar om ungefär vad du är intresserad av. Det kan t.ex. vara pennor och andra give-aways, jackor eller USB-minnen.

Boka besök
Utställningen är endast öppen för bokade besök. Det är inte alltid vi är på plats så för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är det bra att vi kommer överens om en tid för ditt besök.

Miljöengagemang

Miljö och etik har alltid varit viktiga frågor för oss. Vi ställer krav på våra leverantörer att följa de regler och rekommendationer som satts upp både nationellt och internationellt.
Leverantörerna ska vidare se till att deras underleverantörer anstränger sig för att minska förbrukningen av jungfruligt råmaterial, utsläpp av "icke naturligt" avfall, luftutsläpp, energiförbrukning och förbrukning av färskvatten.
Förenade Nationernas Konvention om barnens rättigheter, paragraf 32:1 "Medlemsstaterna erkänner barnets rätt att vara skyddat från ekonomisk exploatering och från något utförande av arbete som kan vara riskfyllt eller inkräktar på barnets utbildning, eller vara skadligt för barnens hälsa eller fysiska, mentala eller sociala utveckling."

Köpinformation

#Moms, frakt och expeditionsavgift tillkommer.
#För sändningar med mat, debiteras kylfrakt.
#Prover faktureras alltid, krediteras vid oskadad retur inom 14 dagar.
#Betalningsvillkor 10 dagar netto, om inget annan överenskommelse finns.
#Dröjsmålsränta 15%.
#Bankgiro 977-4498.
#Minsta order värde är 500 kr.
#Leveranstid, efter godkänd korrektur enligt orderbekräftelse.
#Vid kortare leveranstid debiteras expressavgift.
#Vi skickar orderbekräftelse samt korrektur på alla order.
#Vi förbehåller oss rätten att vid tryckorder leverera och debitera /- 10%.
#Eventuella anmärkningar skall göras senast 7 dagar efter varans mottagande.
#Kostnad för eventuellt originalarbete tillkommer.
#Kostnad för konvertering till printbar EPS-fil tillkommer.
#Vi reserverar oss för prisändringar pga omständigheter utanför vår kontroll, samt eventuella tryckfel

Korta fakta

Bolagsnamn
Gåvan i Vittsjö AB
Org.nummer
5564243821
Telefonnummer
0451-23339
E-postadress
info@gavan.se